בתי קפה ומסעדות

יש לך בית קפה או מסעדה ויש לך בתפריט פיצה כי הלקוחות רצו ולא רצית לפספס אבל אתה יודע כמה כאב ראש זה גורם לך. השטח הגדול שתופס הציוד, הכשרת כוח האדם להכנת הפיצה, הזמן הממושך הנדרש להכנת הפיצה, התלונות של הלקוחות שהפיצה שרופה או לא טעימה כמו בפעם הקודמת והרשימה עוד ארוכה.

 

היית מאמין שאפשר גם אחרת?

דונה איטליה מציעה פתרון ייחודי וייעודי למסעדות ובתי קפה שמאפשר להם לשמור על הפיצות והאוכל האיטלקי בתפריט ולחסוך את כל המשמעויות הכספיות וכאב הראש שכרוכים בכך.

 

הפתרון של דונה איטליה לבתי קפה ומסעדות כולל:

  1. תנור קטן וחכם שאינו תופס מקום בפס העבודה.

  2. תנור נייד שניתן לשנות את מיקומו בקלות.

  3. ערכת כלים שלמה ומקצועית שכוללת הכל. מסלייסר מקצועי ועד קרטוני טייק אווי.

  4. חסכון בזמן ובכסף על הכשרת כוח אדם מיומן להכנת הפיצות.

  5. מוצר איכותי ללא חומרים משמרים, ללא משפרי אפייה וללא תוספת סוכר.

  6. טכנולוגיה שמאפשרת לייצר מוצר אחיד בכל אפיה מחדש.

  7. מעטפת פרסומית שלמה וייעודית הכוללת אמצעי נראות ממותגים ללקוח.

  8. הדרכה מקצועית צמודה על ידי אנשי המקצוע של דונה איטליה.

 

עכשיו, הכאב ראש היחיד שלך הוא איפה הפיצה תופיע בתפריט